Huvud Whatsapp Hur man vet om någon blockerade dig på Whatsapp [januari 2021]

Hur man vet om någon blockerade dig på Whatsapp [januari 2021]

  • How Tell If Someone Blocked You Whatsapp

En av de mest meddelandeprogram som används över hela världen är WhatsApp. Du kan skicka meddelanden och ha gruppchattar via Wi-Fi med dina vänner och anslutningar över hela världen. WhatsApp använder din trådlösa internetanslutning istället för att använda din mobildata.



Hur man vet om någon blockerade dig på Whatsapp [januari 2021]Hur man vet om någon blockerade dig på Whatsapp [januari 2021]

Så vart du än går, om en Wi-Fi-anslutning är tillgänglig, kan du fortsätta använda WhatsApp för att hålla kontakten och skicka sms till alla. Det är super praktiskt för människor som vill ha en snabbmeddelandefunktion utan alla extra krusiduller. Det ser ut och fungerar så nära det vanliga SMS som möjligt, men ger dig friheten att skicka meddelanden via WiFi.



Vissa människor kan upptäcka att de har försökt skicka meddelanden till en av sina kontakter, bara för att upptäcka att de inte svarar längre. Det finns några möjligheter till varför någon på Whatsapp inte svarar; de kan vara upptagen, har tagit bort appen eller helt tagit bort deras WhatsApp-konto. Det är dock också möjligt att du kan ha blockerats.

Vissa indikatorer kommer att meddela dig om någon har blockerat dig genom WhatsApp-applikationen. I den här artikeln går vi igenom alla olika möjligheter för att se om det är vad som har hänt dig.



Hur fungerar WhatsApp-blockering

Användare som inte längre vill interagera med andra kontakter kan blockera dessa personer inom appens inställningar. Genom att öppna appen och klicka på menyn (3 vertikala prickar) till höger om appen trycker du på Inställningar.

Därifrån, rulla ner till Konto och tryck på Sekretess. En gång på den här sidan; du kan klicka på Blockerade kontakter. Om du tittar längst upp till höger ser du en personikon med ett plustecken bredvid. När du har tryckt på det här kan du lägga till vem som helst från din kontaktlista.

Vi har en handledning: Hur man blockerar någon på WhatsApp om du vill kolla in det!



Om en användare har blockerats kommer de inte längre att se en kulminering av ändringar som överensstämmer med att blockeras.

hur man installerar apk på Amazon Fire Stick

Hur man vet om du har blockerats

Även om WhatsApp inte meddelar dig om du har blockerats finns det några indikatorer på att så är fallet. Bortsett från att förstå en del oenighet under din senaste konversation, kommer andra appfunktioner att vara något annorlunda när någon väljer att inte längre kommunicera med dig i appen.

'Senast sett' saknas

Det finns flera indikatorer på att någon har blockerat dig på WhatsApp. Om du tittar på kontakten och den inte visar information om deras senast sett eller online-status kan de ha blockerat dig.

Detta kan också vara en faktor om du eller personen i fråga har uppdaterat sina sekretessinställningar. Om du klickar på dina egna sekretessinställningar senast sett kan det påverka vad du kan se.

Om du har kontrollerat dina sekretessinställningar och de kan visas av andra och förra gången du pratade med att kontakta dem var synliga är oddsen ganska bra att du nu har blockerats.

Inga profiluppdateringar

En annan indikator på att din WhatsApp-kontakt har blockerat dig är deras profilbild och information är inte längre tillgänglig. Du kommer inte heller att se deras onlinestatus eller berättelser med appen heller.

Dessa indikatorer betyder att antingen du har blockerats eller att användaren har tagit bort sitt WhatsApp-konto. Om du tror att det kan vara det senare kan du alltid få en vän att söka efter kontot med deras WhatsApp-konto. Om profilen dyker upp har du blockerats.

Det är också viktigt att nämna att vissa användare inte tar sig tid att uppdatera sin profilbild eller uppdaterar sina aktiviteter. Om profilen är synlig kan du skicka ett meddelande. Beroende på bocken du ser när du skickat kommer du att få en uppfattning om du kan kommunicera med dem.

Kontrollmärken och deras betydelser

Har du skickat meddelanden till en person och bara märkt en bock bredvid den? Det betyder att ditt meddelande har skickats men inte mottagits och lästs av mottagaren. Här är vad alla bockikoner säger.

  • En gråmarkering betyder att ditt meddelande har gått igenom sändningsprocessen men inte har levererats ännu.
  • Två gråmarkeringar betyder att ditt meddelande har skickats och levererats till din kontakt.
  • Två blå bockar betyder att meddelandet har skickats, tagits emot och visats.

Från WhatsApps webbplats .

Om du bara märker en grå bock bredvid meddelanden du har skickat är det en god chans att du är i mottagarens blocklista. Det betyder att ditt meddelande skickas till personen, men av någon anledning levereras det inte till deras telefon.

Detta kan hända på grund av dålig wifi eller mobildatasignal, så det är bäst att ge det lite tid och se om bocken ändras.

Är du där?

En annan funktion som erbjuds av WhatsApp är möjligheten att ringa telefonsamtal. Det fungerar precis som vanliga telefonsamtal, förutom att det använder WiFi istället för mobilmottagning. Precis som resten av appen är det helt gratis att ringa telefonsamtal på WhatsApp.

Det betyder att om du ringer till en av dina kontakter ska den ringa och besvaras på samma sätt som alla telefonsamtal. Om du är blockerad ringer dock telefonen kort innan den kopplas bort automatiskt. Det här liknar när du ringer till någon vars telefon är avstängd och du skickas direkt till röstbrevlådan.

Om du har försökt ringa en kontakt på Whatsapp flera gånger på olika platser under dagen eller veckan, är detta en annan bra indikator på att du har blockerats av den här personen. För extra säkerhet kan du försöka ringa en annan av dina WhatsApp-kontakter.

Lägga till kontakten i en grupp

WhatsApp låter dig skapa grupper med dina kontakter. Om du väljer att skapa en grupp och försöker lägga till en kontakt som ger dig ett fel är det den bästa indikatorn att du har blockerats.

När någon har blockerat dig visas ett meddelande om Kan inte lägga till deltagare eller misslyckades med att lägga till och hindra dig från att chatta med den här personen. Om du ser detta meddelande betyder det att du inte längre kan kommunicera med den här kontakten. Det kan tillskrivas: De har blockerat dig, eller de har tagit bort sitt konto.

Om du inte ser kontaktens information, onlinestatus och du inte kan lägga till dem i ett gruppmeddelande som du antagligen har blockerats. Det bästa sättet att vara säker på att de inte har tagit bort sitt konto är att låta en annan användare söka efter sin kontakt.

Intressanta Artiklar

Redaktionen

Hur ofta uppdateras Google Maps? När kommer det att uppdateras nästa?
Hur ofta uppdateras Google Maps? När kommer det att uppdateras nästa?
Har du någonsin letat upp ditt hem, din skola eller andra intressanta platser på Google Maps, zoomat in och utropade
Hur man rensar cache och data på Waze
Hur man rensar cache och data på Waze
En av anledningarna till att så många användare älskar Waze är att det är snabbt och mycket lyhört. Och det är precis vad du förväntar dig och vill ha från en trafiknavigationsapp. Men även Waze kommer att uppleva ett fel
Så här frigör du utrymme i Windows 10
Så här frigör du utrymme i Windows 10
När Windows 10 har lite ledigt utrymme på din disklagring kan du använda en moderniserad Storage Sense-funktion för att ta bort de redundanta filerna och mapparna.
Hur man vet hur många drag i Genshin Impact
Hur man vet hur många drag i Genshin Impact
https://www.youtube.com/watch?v=WNsMXhvijXU Eftersom Genshin Impact är ett Gatcha-spel måste du göra drag för att låsa upp nya karaktärer och sällsynta föremål. Tyvärr kräver spel som detta ofta att spendera mycket verkliga pengar (Pay
Taggarkiv: Windows 10 års jubileumsuppdatering förhindrar installation av appar
Taggarkiv: Windows 10 års jubileumsuppdatering förhindrar installation av appar
Filmer och TV och väderappar får nya färgglada ikoner
Filmer och TV och väderappar får nya färgglada ikoner
Microsoft fortsätter att uppdatera ikoner för de inbyggda apparna. Filmer och TV och väder får helt nya färgglada ikoner efter kamera, post, kalender, klipp & skiss och Microsoft Office. Så här ser de ut. Filmer och TV: Väder: Dessutom får Camera-appen i Windows 10 en ny ikon efter Office-sviten, Mail, Outlook,
Så här mäter du hastigheten på din hårddisk eller SSD
Så här mäter du hastigheten på din hårddisk eller SSD
Vill du se vad din hårddisk och SSD verkligen kan? Lär dig hur med en handfull gratis benchmarkingverktyg ute på webben!