Huvud Firefox Inaktivera ny bokmärkesdialog i Firefox

Inaktivera ny bokmärkesdialog i Firefox



Lämna ett svar

Från och med Firefox 63, som släpptes nyligen, innehåller webbläsaren en ny bokmärkesdialog som visas varje gång du lägger till ett bokmärke. Så här inaktiverar eller återaktiverar du det.

Annons

Firefox 63 representerar filialen byggd med den nya Quantum-motorn. Den levereras med ett raffinerat användargränssnitt, kodnamnet 'Photon'. Webbläsaren levereras nu utan stöd för XUL-baserade tillägg, så alla klassiska tillägg är föråldrade och inkompatibla. Ser

Måste ha tillägg för Firefox Quantum

Tack vare ändringarna i motorn och användargränssnittet är webbläsaren otroligt snabb. Appens användargränssnitt är mer lyhört och det startar också märkbart snabbare. Motorn gör webbsidor mycket snabbare än någonsin under Geckotiden.

varför startar inte menyn öppna windows 10

Om du är ny på Firefox 63, se dessa artiklar:

  • Aktivera AV1-support i Firefox
  • Ta bort genvägar för toppwebbplatser i Firefox
  • Inaktivera Ctrl + Tab Thumbnail Previews i Firefox
  • Inaktivera uppdateringar i Firefox 63 och senare
  • Firefox 63: Allt du behöver veta

Förutom de ovan nämnda ändringarna kommer Firefox med en ny dialogruta som visas när du lägger till ett nytt bokmärke. Så här ser det ut:

Firefox 63 Ny bokmärkesdialog

hur skickar jag ett e-postmeddelande till google

Det är möjligt att inaktivera den här dialogrutan, så varje gång du lägger till en sida i bokmärken visas inte dialogrutan. Istället kommer du att se en liten anmälan bredvid knappen bokmärke (stjärna).

Dialogrutan Mozilla Firefox inaktiverad

Inaktivera dialogrutan Ny bokmärke i Firefox , gör följande.

  1. Klicka på stjärnknappen i adressfältet för att öppna dialogrutan för vilken sida som helst.
  2. I dialogrutan Nytt bokmärke / redigera bokmärke stänger du av (avmarkerar) alternativet 'Visa redaktör när du sparar'.Återaktivera bokmärkesdialog
  3. Den nya bokmärkesdialogen är nu inaktiverad.

För att återaktivera dialogen , öppna vilken sida som helst från dina bokmärken (eller lägg till ett nytt bokmärke). Klicka sedan på stjärnknappen i adressfältet, som ska vara i blå färg för en bokmärkt webbplats. Detta öppnar samma dialog igen. Där kan du aktivera alternativet 'Visa redigerare när du sparar' igen.

Det finns också ett speciellt om: config-alternativ som du kan använda för att slå på eller av denna dialog.

Aktivera eller inaktivera dialogrutan Nytt bokmärke med about: config

  1. Typom: configi adressfältet. Bekräfta att du är försiktig om ett varningsmeddelande visas för dig.
  2. Ange följande text i sökrutan:browser.bookmarks.editDialog.showForNewBookmarks.
  3. Ställ in alternativet browser.bookmarks.editDialog.showForNewBookmarks till true för att aktivera dialogen.
  4. En värdedata av falsk inaktiverar dialogen.

Det är allt.

Intressanta Artiklar